Queens Club

Pogoji in določila

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani Queens… so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Obravnavajo delovanje Queens Cluba, ter poslovni odnos med ČRNA KRALJICA d. o. o., trgovina in storitve, tretjih pravnih oseb (v nadaljevanju: ponudniki storitev), registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci Queens Cluba. S spletno stranjo in domeno Queens club…. upravlja podjetje ČRNA KRALJICA, ki je preko Queens Cluba nastopa kot oglaševalec in posrednik pri prodaji storitev in izdelkov s popusti.

1. O Queens Clubu

Queens Club je spletna stran, na kateri je vsak dan objavljena ena ali več dnevnih ponudb lokalnih ali tujih ponudnikov storitev ter lastni izdelki oziroma artikli. Queens Club uporabnikom zagotavlja visoke popuste, ponudnikom storitve pa odlično promocijo in predstavitev.

2. Načini plačil 

Nakup preko Queens Cluba je varen in udoben. Ne glede na izbiro načina plačila, poskrbite in preverite, da so vaši podatki pravilni, z namenom, da bo nakup potekal brezhibno.

Na Queens Clubu so mogoči naslednji načini plačil:

Plačilo preko spletnega plačilnega naloga - UPN (z nakazilom na račun ČRNA KRALJICA d.o.o. po ponudbi / predračunu oziroma plačilnemu nalogu): Po kliku na gumb »dodaj v košarico«, lahko uporabnik izbere opcijo »zaključi nakup«  preko plačilnega naloga. Pred zaključkom izbranega plačila se mora kupec strinjati s pogoji poslovanja,da lahko zaključi nakup. Vnese zahtevane podatke in v rubriko ˝Moji kuponi˝ ali preko e-pošte prejme spletni predračun v obliki plačilnega naloga. Plačilo uporabnik izvede preko svojega elektronskega bančnega računa (npr. Klik, Bank@Net, itd.) ali ga natisne in plača na pošti. Kupon se aktivira šele, ko 1nadan prejme plačilo, kar pomeni en delovni dan po plačilu, če je plačilo opravljeno preko elektronske banke do 15. ure, ali do dva delovna dneva od plačila, če je plačilo opravljeno preko pošte ali po 15. uri.

Plačilo s plačilno kartico (Diners Club, Eurocard / Mastercard, Visa): S klikom na »dodaj v košarico«, uporabnik izbere opcijo »zaključi nakup« s plačilno kartico. Uporabnik izbere eno izmed navedenih vrst kartice, vnese zahtevane podatke in opravi plačilo. Pred zaključkom izbranega plačila se mora kupec strinjati s pogoji poslovanja,da lahko zaključi nakup.  V rubriko ˝Moji kuponi˝ nemudoma prejme aktiviran kupon 1nadan. Kupon lahko pri ponudniku storitve prične vnovčevati šele 1 dan po nakupu.

Plačilo po povzetju z gotovino: Uporabnik pri plačilu izbere opcijo »zaključi nakup« s plačilom po povzetju vnese zahtevane podatke in opravi plačilo. Pred zaključkom izbranega plačila se mora kupec strinjati s pogoji poslovanja,da lahko zaključi nakup. Poštarju je ob prevzemu potrebno poravnati znesek izpisan ob naročilu, ki že vključuje provizijo poštne nakaznice 1,05 € (VPLPG). Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine Queens Club niste dolžni poravnati!

Plačilo po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila: Uporabnik pri plačilu izbere opcijo »zaključi nakup« s plačilom po predračunu  vnese zahtevane podatke in opravi plačilo. Pred zaključkom izbranega plačila se mora kupec strinjati s pogoji poslovanja,da lahko zaključi nakup. Predračun izdela pravna oseba pri kateri ste naročili izdelek. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku.  Ko je plačilo izvedeno, naročilo obdelamo in odpošljemo. Za hitrejšo obdelavo naročila (pošiljanje), prosimo, da nam pošljete potrdilo o plačilu. Paket je naslednji dan (99 %) dostavljen.

Osebni prevzem na sedežu podjetja oziroma PE, ___________ . Uporabnik pri plačilu izbere opcijo »zaključi nakup« s plačilom osebni prevzem  vnese zahtevane podatke in opravi plačilo. Pred zaključkom izbranega plačila se mora kupec strinjati s pogoji poslovanja,da lahko zaključi nakup. Kupec  plača svoje naročilo oziroma naročeno blago z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena).

3. Posebnosti in izjeme pri načinih plačil

Zgoraj omenjeni načini plačil veljajo pri vseh ponudbah, razen, če je drugače zavedeno pri posamezni ponudbi.
Queens Club si pridržuje pravico, da pri posebnih ponudbah poljubno omeji načine plačila na samo enega ali poljubno kombinacijo plačilnih načinov. Tovrstno spremembo bo Queens Club jasno zapisal v ponudbi določenega artikla.

4. Cene

Cene prodajnih artiklov, objavljenih na Queens Club-u, so enotne in veljajo za vse uporabnike Queens Club-a.

?????????

 

 

 

 

5. Postopek nakupa

Ob registraciji v sistem Queens Club obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in ga povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo ter plačilom članarine obiskovalec postane član (uporabnik) in pridobi pravico do nakupa.

Za nakup iz ponudbe je potrebna registracija,ki zagotavlja varnost članu, kakor tudi podjetju Črna Kraljica d.o.o.. Uporabnik prejme uporabniško ime in geslo, ter izbere način plačila.

Uporabnik s klikom na »Dodaj v košarico« prične postopek nakupa in izbere željen način plačila. Uporabnik oziroma kupec jamči za istovetnost in pravilnost svojih podatkov. Namerne zlorabe ali zlonamerna naročila ponudbe / artiklov za tretje osebe brez njihovega soglasja, so kaznive.

5.1 Varnost kupovanja s plačilnimi karticami preko Queens Club-a

Nakup preko Queens Club-a je varen. Queens Club uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Queens Club za potrebe kartičnega poslovanja uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.?????

Za varne avtorizacije in transakcije s plačilnimi karticami skrbi UPC Telemach d. o. o.???. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku Queens Club-a.

 

5.2 Varstvo otrok in mladostnikov do 18 let, zlorabe kreditnih kartic

Queens Club brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ne sprejema plačil ali osebnih podatkov mladoletnih oseb ali fizičnih oseb, za katere obstaja sum, da so mladoletne. Queens Club ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za mladoletne osebe.

Črna Kraljica d.o.o. lahko prekliče plačilo s plačilno kartico, če sumi, da kartico uporablja mladoletna oseba brez soglasja staršev ali skrbnikov. Če Črna Kraljica d.o.o. ni mogla ob času nakupa preveriti identitete uporabnika in je to bila mladoletna oseba s plačilno kartico staršev ali skrbnikov, Črna Kraljica d.o.o. za posledice ne odgovarja in ni dolžna povrniti plačanega zneska. Za ravnanje s plačilno kartico je odgovoren izključno imetnik kartice. Črna Kraljica d.o.o. se ob morebitnih težavah trudi najti soglasje z imetnikom kartice na način, ki bo ugoden za vse strani.

6. Varovanje osebnih podatkov

Z osebnimi podatki uporabnikov Queens Club-a upravlja Črna Kraljica d.o.o. in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe, izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, artiklov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki v okviru svojih blagovnih znamk.

Uporabnik se strinja, da lahko Črna Kraljica d.o.o. njegove osebne podatke uporablja za potrebe komuniciranja, naročanja ali informiranja o blagovni znamki Queens Club  kakor tudi za vse ostale blagovne znamke, s katerimi upravlja ali še bo upravljal v prihodnosti.

Da lahko opravi nakup ponudbe na Queens Club-u, mora uporabnik posredovati osebne podatke, katerih vrsta in količina je odvisna glede na izbiro načina plačila Queens Club artikla. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam. Ime in priimek bo posredovana zgolj ponudniku storitve, za namen identifikacije kupca.  Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito računalnika.

 

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss