Queens Club

Politika zasebnosti

Politika varovanja osebnih podatkov in izjava o privolitvi v obdelavo osebnih podatkov

Te določbe se nanašajo na zaupnost podatkov, ki se nahajajo in ki se uporabljajo na spletnih straneh www.viliana.si ter so zbrani in shranjeni v bazi osebnih podatkov Končnih uporabnikov (oseb, ki se registrirajo na spletnih straneh www.viliana.si) družbe QUEENS Club Inc. (vpisati naslov) kot ponudnik storitev spletne strani queens-club.si (v nadaljevanju – »mi«) se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost, ko ste povezani z internetom. Prosimo, da preberete naslednje, da bi bolje razumeli, katere vaše informacije zbiramo in kako bomo te informacije uporabili. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z zaupnostjo podatkov, zahtevo oziroma pritožbo, prosimo, pošljite elektronsko sporočilo na naslov info@queens-club.si.

Prosimo, da zelo pozorno in v celoti preberete to izjavo o zaupnosti podatkov, še posebej pa vsebino vašega soglasje za obdelavo osebnih podatkov na koncu te izjave. Z dostopom ali uporabo naše spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in da se strinjate z vsemi pogoji o zaupnosti podatkov in načini uporabe naših spletnih strani. Če se ne strinjate s temi pogoji v celoti, zapustite našo spletno stran ter do nje ne dostopajte in je ne uporabljajte.

Vrste zbranih informacij in uporaba zbranih informacij

Zbiramo dve vrsti informacij o Končnih uporabnikih naših spletnih strani: osebne identifikacijske podatke in neosebne identifikacijske podatke.

Osebni identifikacijski podatki so podatki, ki identificirajo določenega Končnega uporabnika. Ko se vključite v določeno aktivnost na naših spletnih straneh, kot tudi, ko odpirate uporabniški račun, ko naročate Nakupne možnosti naših Partnerjev (partner je pravna oseba, ki ponuja storitev, katere nakupno možnost je mogoče kupiti na spletnih straneh www.viliana.eu), ko sodelujete na natečajih ali nagradnih igrah, ki jih sponzoriramo mi ali naši partnerji, ko izpolnjujete ankete, ko objavljate komentarje, ko pošiljate povratne informacije nam ali našim Partnerjem, ko iščete informacije o naših storitvah (v nadaljevanju vse skupaj »Identifikacijske aktivnosti«), vas lahko prosimo za določene vaše podatke. Vključevanje v Identifikacijske aktivnosti s strani Končnega uporabnika, je njegova prosta izbira. Vendar, če se boste odločili vključiti v neko Identifikacijsko aktivnost, lahko od vas zahtevamo, da sporočite določene vaše osebne podatke, kot so ime in priimek, naslov (vključno s poštno številko), naslov elektronske pošte, telefonsko številko in datum rojstva. Ko naročate nakupne možnosti, lahko od vas zahtevamo, da posredujete informacije o številki vaše kreditne kartice, datumu veljavnosti kot tudi za dovoljenje in s tem povezane informacije. Glede na vrsto aktivnosti so nekateri podatki, ki jih zahtevamo, določeni kot obvezni in nekateri kot neobvezni. Če ne zagotovite obveznih informacij za določene aktivnosti, ki se zahtevajo, vam ne bo dopuščeno vključiti se v tako aktivnost.

Osebne identifikacijske podatke uporabljamo za zagotavljanje ponudbe storitev, organiziranje nagradnih iger in natečajev, izboljšanje delovanja  spletnih strani www.viliana.eu, izboljšanje naših oglaševalskih in promocijskih prizadevanj, analiziranje uporabe spletnih strani www.viliana.eu, izboljšanje naše ponudbe, storitev ter preverjanje vaših izkušenj s tretjimi stranmi, kot je določeno v oddelku 3 te Izjave o zaupnosti podatkov. Na primer, če naši službi za uporabnike pošljete elektronsko sporočilo, bi mi lahko uporabljali vaše komentarje in povratne informacije, da bi obvestili druge o naših storitvah in bi lahko objavili vaš komentar v našem oglasnem gradivu na naši spletni strani. Poleg tega, če uporabljate našo spletno stran za pošiljanje informacij drugim osebam, lahko hranimo vaše osebne podatke in osebne podatke katerega koli prejemnika. Kontaktne informacije te druge osebe lahko uporabljamo, da bi ji omogočili pregled in sprejem vašega darila ali omogočili prejemniku dostop informacij, ki ste jih zahtevali in ki smo vam jih poslali. Prav tako lahko uporabljamo tudi Osebne identifikacijske podatke za reševanje problemov, izvajanje administrativnih nalog, vzpostavljanje stika z vami, pregledovanje pogodbe z vami, vključujoče Pogoje uporabe in Izjave o zasebnosti podatkov naših spletnih strani, pregledovanje ustrezne zakonodaje in sodelovanje s pristojnimi organi.

Neosebni identifikacijski podatki so podatki, ki ne omogočajo identifikacije posameznega Končnega uporabnika. Te vrste informacij lahko vključujejo postavke, kot so Uniform Resource Locator (URL) spletne strani, ki ste jih obiskali preden ste odprli našo spletno stran, URL spletne strani, ki jih obiščete po odhodu iz naše spletne strani, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate ter vaš internetni protokol (IP) naslov. Mi in/ali naši pooblaščeni ponudniki vrednostnih bonov in oglaševalci lahko samodejno zbiramo/jo te podatke, ko obiščete našo spletno stran s pomočjo elektronskih orodij kot so piškotki in merilne kode (web beacon), spletni tag-i (pixel tag) kot je opisano v oddelku 4 in 8 te izjave o zaupnosti podatkov.

Neosebne identifikacijske podatke uporabljamo za odpravljanje težav, upravljanje spletne strani, analizo trendov, zbiranja demografskih podatkov, analize skladnosti z veljavnimi zakonodajo in sodelovanje s pristojnimi organi. Prav tako lahko te podatke posredujemo našim pooblaščenim ponudnikom nakupnih možnosti in oglaševalcem, da bi izmerili splošno učinkovitost našega spletnega oglaševanja, vsebin in programiranja.

 
2. Razkritje Osebnih identifikacijskih podatkov

Vaših Osebnih identifikacijskih podatkov ne bomo posredovali drugim stranem, razen tistim, ki so posebej navedene spodaj:
Vaše podatke lahko posredujemo ob prevzemu družbe. Kot pri vseh drugih poslovanjih se lahko spojimo ali nas lahko prevzame druga družba. Če se to zgodi, bo družba naslednica dobila podatke, ki jih hranimo, vključno z osebnimi identifikacijskimi podatki. Vendar pa bodo identifikacijski osebni podatki še naprej predmet te izjave o zaupnosti podatkov.

 

3. Razkritje Neosebnih identifikacijskih podatkov

Neosebne identifikacijske podatke razkrijemo ali posredujemo Partnerjem in oglaševalcem. Na primer zbrane demografske podatke (ki ne vključuje osebnih identifikacijskih podatkov) lahko posredujemo »tretjim oglaševalcem« ali »tretjim oglaševalskim agencijam« ter drugim spodaj naštetim:

Tretje oglaševalske agencije uporabljamo za oglase na naši spletni strani. Te agencije lahko uporabljajo neosebne identifikacijske podatke o vašem obisku na teh in drugih spletnih straneh, da lahko preko uporabe mrežnih oznak oglašujejo o proizvodih in storitvah, ki bi vas morda zanimale. Tretje ponudnike storitev uporabljamo za spremljanje in analizo statistike uporabe in obsega neosebnih identifikacijskih podatkov naših Končnih uporabnikov za urejanje naših spletnih strani www.viliana.eu  in nenehnega izboljševanja njene kakovosti. Prosimo, da upoštevajte, da to tukaj ne gre za osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, temveč le za povzetek dejavnosti naših Končnih uporabnikov. Te informacije so zbrane v našem imenu in za naš račun, tako da so naša lastnina in jih lahko samo mi uporabljamo.


4. Posodobitev, popravek ali izbris podatkov

Končni uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in trajnega ali začasnega izbrisa osebnih identifikacijskih podatkov, ki nam jih posredujete. Katerikoli vaš osebni identifikacijski podatek lahko samostojno spremenite v Mojem profilu.

Priporočamo vam, da posodobite vaše osebne identifikacijske podatke takoj, ko se spremenijo. Lahko kadarkoli zahtevate izbris ali odstranitev podatkov o svojem uporabniškem računu. Izbris zahtevate na način, da nas o tem obvestite na e-naslov info@queens-club.si.

 
5. Izbor Končnih uporabnikov v povezavi z zbiranjem in uporabo podatkov

Kot pogoj za nakup naših storitev potrebujemo vaše dovoljenje, da vam lahko pošiljamo administrativna obvestila. Če zahtevate, vam bomo poslali informacije o aktivnosti vašega uporabniškega računa in o vaših nakupih. Ne morete izključiti prejemanje administrativnih elektronskih sporočil. »Administrativna elektronska sporočila« se nanašajo na aktivnost Končnih uporabnikov na spletnih straneh www.viliana.eu in vključujejo sporočila v zvezi z nekaterimi uporabniškimi računi, zahtevki ali vprašanja v zvezi z nakupom nakupih možnosti. Za razliko od administrativnih elektronskih sporočil imate možnost izbora pri promocijskih elektronskih sporočilih. Promocijska elektronska sporočila oglašujejo storitve Ponudnikov vključno z izključnimi prodajnimi in drugimi ponudbami in/ali proizvode in storitve naših oglaševalcev. Promocijska elektronska sporočila pošiljamo Končnim uporabnikom, ki so se odločili za možnost prejemanja promocijskih elektronskih sporočil.

Če ne želite od nas prejemati promocijski elektronskih sporočil, se lahko kadarkoli po prijavi odločite, da prekličete prejemanje promocijskih elektronskih sporočil, tako da pošljete elektronsko sporočilo na info@queens-club.si oziroma kliknete na povezavo z označbo »Odjavi se« na dnu ali vrhu katerega koli našega elektronskega sporočila. V primeru kontaktiranja, prosimo, navedite vaše ime, naslov, e-mail naslov in kakšne vrste promocijskih elektronskih sporočil ne želite več prejemati.


6. Varstvo podatkov

Varstvo podatkov jemljemo resno in sprejeli smo različne ukrepe za varovanje vaših osebnih identifikacijskih podatkov. Do vaših osebnih identifikacijskih podatkov lahko na naši spletni strani dostopate z geslom in vašim e-mail naslovom. To geslo je šifrirano. Priporočamo, da nikomur ne razkrite vašega gesla in ga skrbno varujete. Za vso škodo, ki bi nastala zaradi zlorabe gesla ali v povezavi z njegovo uporabo, je izključno odgovoren Končni uporabnik sam in družba Moderna Ventures  ne nosi nobene odgovornosti. Poleg tega so vaši osebni identifikacijski podatki shranjeni na strežniku do katerega lahko dostopajo samo naši pooblaščeni predstavniki. Za kodiranje določenih podatkov uporabljamo Secure Socket Layer (SSL) tehnologijo, da zagotovimo, da so vaši osebni identifikacijski podatki varni, ko prispejo k nam.

Na žalost niti en prenos podatkov preko interneta ali brezžičnega omrežja ne more biti 100% varen. Posledično, čeprav imamo komercialno razumno zaščito varstva podatkov in se pridružujemo družbam, ki ravnajo enako, ne moremo jamčiti za varovanje vseh podatkov, ki se prenašajo na ali z naše spletne strani in nismo odgovorni za dejanja morebitnih tretjih oseb, ki take informacije prejmejo.

 
7. Spremljanje podatkov

Da bi olajšali in prilagodili vaše izkušnje na tej spletni strani, spremljamo piškotke na vašem računalniku. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki je shranjena na računalniku Končnega uporabnika za shranjevanje podatkov. Vsebuje podatke o Končnem uporabniku. Piškotke uporabljamo, da vam prihranimo čas med uporabo te spletne strani, da vemo kdo ste in za spremljanje in usmerjanje interesov Končnega uporabnika, da bi lahko zagotovili individualno prilagojeno ponudbo. Piškotki nam tudi omogočajo, da od vas prejemamo neosebne identifikacijske podatke, kot so podatki, katere spletne strani ste obiskali in na katere povezave ste kliknili. S pomočjo teh podatkov ustvarjamo Končnemu uporabniku bolj prijazno izkušnjo za vse obiskovalce. Poleg tega lahko uporabljamo tretje oglaševalske agencije za oglaševanje na naših spletnih straneh www.viliana.eu. Kot del njihovih storitev lahko dajo ločeno piškotke na vaš računalnik. Nimamo dostopa ali nadzora nad temi piškotki. Ta izjava o zasebnosti podatkov zagotavlja le uporabo piškotkov s strani naših spletnih strani www.viliana.eu in se ne uporablja za uporabo piškotkov s strani oglaševalcev. Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko prilagodite nastavitve vašega brskalnika tako, da zavrnete piškotke. Prosimo, da upoštevate, da če ste se odločili zavrniti ali zbrisati te piškotke, nekateri deli naših spletnih strani www.viliana.eu morda ne bodo pravilno delovali.


- Druge metode spremljanja

Uporabljamo lahko druge standardne tehnologije, kot so spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon), da bi spremljali vašo uporabo naših spletnih strani www.queens-club.si in promocij ali omogočimo tretjim ponudnikom storitev uporabo teh metod v našem imenu. Spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon) so majhne grafične slike objavljene na nekaterih straneh naših spletnih strani www.queens-club.si ali naših e-poštnih sporočil, ki nam omogočajo ugotoviti ali ste opravili določene aktivnosti. Ko dostopate do teh strani ali odprete ali kliknete na e-poštno sporočilo spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon) ustvarijo neosebne identifikacijske podatke o tej aktivnosti. Spletni tag (pixel tag) nam omogoča merjenje in izboljšanje našega razumevanja prometa obiskovalcev in njihovega obnašanja na naših spletnih straneh www.viliana.eu ter daje priložnost za oceno uspešnosti naših promocij ter njihove učinkovitosti. Prav tako lahko uporabimo orodja spletni tag (pixel tag) in merilne kode (web beacon) naših partnerjev v trženju.

8. Zaupnost podatkov Tretjih

Ta izjava o zasebnosti podatkov velja samo za uporabo in razkritje podatkov, ki jih zbiramo od vas. Druge spletne strani, na katere je mogoče dostopati s povezavo prek naših spletnih strani www.queens-club.si, imajo lastne izjave o zasebnosti in zbiranju podatkov ter načine njihove uporabe in razkritja. Če se preklopite na takšno stran vam priporočamo, da si ogledate izjavo o zaupnosti podatkov te strani. Nismo odgovorni za načine in pogoje dela tretjih strani.

9. Druge teme o zaupnosti podatkov

Mladoletne osebe, mlajše od 14 letih, ne smejo uporabljati naše spletne strani. Ne zbiramo ali hranimo podatkov oseb, mlajših od 14 let in zato niti del teh spletne strani ni zasnovan tako, da bi pritegnili osebo, mlajšo od 14 let.

Družba Moderna Ventures močno priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani www.queens-club.si brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Družba Moderna Ventures ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Lahko zavarujemo območja na naših spletnih strani www.queens-club.si, kjer lahko javno objavite informacije o sebi, komunicirate z drugimi ali ovrednotite proizvode, restavracije in objavite medijske vsebine. Te informacije so lahko na voljo tudi drugim uporabnikom in podjetjem ter se lahko pojavijo na drugih spletnih straneh ali spletnih brskalnikih ter zato te informacije lahko preberejo, zbirajo in uporabljajo druge osebe. Na primer, če ob javni oceni navedete vaš e-poštni naslov, lahko dobite neželeno sporočilo. Nimamo nadzora nad tistimi, ki berejo vaše sporočilo ali kaj lahko drugi uporabniki naredijo s podatki, ki ste jih prostovoljno objavili. Zato vas prosimo, da bodite previdni pri objavi osebnih podatkov.

10. Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov:

Z uporabo spletnih strani www.viliana.eu ali z vključitvijo v katerokoli identifikacijsko aktivnost ali z registracijo kot uporabnik storitev www.queens-club.si, uporabnik podaja sledeče izjave:

A. Izrecno soglašam, da družba QUEENS Club Inc. obdeluje in uporablja moje osebne podatke, ki sem jih ali jih bom prostovoljno posredoval zanamen uporabe storitev in še posebej za namen nakupa vrednostnih bonov, in v zvezi s tem potrjujem, da sem seznanjen:

B. Izrecno soglašam, da družba QUEENS Club Inc. moje zbrane podatke uporabi za namene neposrednega trženja do mojega preklica v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss