Queens Club

QUEENS CLUB - EKSKLUZIVNO ČLANSTVO ZA EKSKLUZIVNE LJUDI

Včasih klub, rezerviran za eminentne, danes prestiž, dosegljiv vsakomur. Queens Club je na široko odprl vrata tudi v Sloveniji, kjer  ponuja svojim članom roko do brezskrbne prihodnosti oz. življenja, kakeršnega želite živeti .Ponudba nadstandardnih izdelkov in storitev je našim članom dosegljiva in dostopna, sajuživajo ugodnosti o kakršnih so pred časom lahko le sanjali.

Ko boste ugotovili, da lahko ima najboljše naenkrat mesto v vašem življenju, takrat boste del ponosne skupine ljudi. To je Queens! Vabljeni na svetlejšo plat življenja.

Člani Queens Cluba plačajo mesečno članarino, ki znaša ... € (“približno” .. € na dan)  in v zameno lahko Queens kartico izkoristijo na vsakem koraku. Kartica velja za vso družino do štirje člani, stanujočih na istem naslovu. Članstvo je omejeno, saj Queens Club ni omejen le na področje Slovenije, saj deluje po vsej Evropi in tudi izven.

Ugodnosti, ki jih ponuja Queens Club ne ponuja nobena druga organizacija. Queens Club ponuja neštete ostale ugodnosti povsem drugega nivoja.

Za članarino...€ bo možno popust uveljavljati za nakup številnih ugodnosti, kot je to razvidno iz opisa ponudbe.

 Zato, ker se članstvo v Queens Clubu splača!

 

 Živeti bolje brez dodatnega vložka - tako živijo vsi lastniki članske kartice Queens Club.

 

 

 

POSTANITE PONOSNI LASTNIK QUEENS CLUB KARTICE

Social

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss